Den lilla matfabriken

I Nacka strax utanför Stockholm ligger vår lilla matfabriken där vi sedan 2002 förverkligar vår bild av modern husmanskost. För oss innebär det främst att vara väldigt noga med kvalitet och äkthet. Det gäller förstås både oss och den mat vi lagar. 

Vår mat

Vi lagar mat som du gör hemma, fast fler portioner och i större kastruller. Våra rätter är färska när du köper dem, helt enkelt för att det blir godast så. Framgång för oss är att göra din och andra familjers vardag lite enklare. Det är inget hokuspokus. Vi lagar mat som vi är stolta över och som vi själva vill äta och bjuda våra barn på.

 

 

Våra människor

Vi är ett multikulturellt team med rötter i 15 olika länder. Det gör det roligare att jobba här. Vi har en rik matkultur och vi lär oss av varandra varje dag .

karta

 

Våra kunder

Våra kunder finns över hela Sverige. Vi når dem snabbt och effektivt via olika logistikflöden. Idag finner du vår mat hos allt ifrån det lilla caféet till de största dagligvarukedjorna.

Våra värderingar

Vi brinner för vällagad mat. För oss innebär det att laga den godaste maten med äkta råvaror. Ett mathantverk helt enkelt.

Vi tänker på andra. Vi strävar efter att visa omtanke om varandra, våra kunder, leverantörer och konsumenter.

Vi är öppna. Vi strävar efter att vara transparenta och fördomsfria i allt vi gör.

Vi går framåt. Vi strävar efter att tänka nytt, utvecklas och att vara modiga.

Vår köttkvarn

Köttet kommer från familjegårdar i Finland. Vi maler det själva i vår egen köttbod. Då blir köttfärssåsen den allra godaste.

Vi vet att djuren är GMO-fria och att de har levt under goda förhållanden. Det gör maten bättre för själen. Det färskmalda köttet ger ökad kvalitet och bättre smak.

Vår pajdeg

Varje morgon blandar Asad och Morad vår egen pajdeg i pajbageriet. Receptet är enkelt. Kex- och flormjöl, vatten, margarin och salt.

Våra egna rårörda lingon

Vi tyckte inte om den lingonsylt vi köpte. Den var för söt och bären var mosiga. Därför bestämde vi oss för att röra våra egna lingon. På så vis får vi precis den balans mellan syra och sötma som passar till våra rätter.