Jobba hos oss

Maj  2019

MATGLAD SÄLJARE SÖKES!

Vår utmaning: Vi ska hitta en kunnig och driven säljare till vårt viktiga Stockholmsdistrikt.

Din utmaning: Utveckla detta viktiga, köpstarka distrikt, bli den självklara partnern till Dina butiker där du med din kunskap, kreativitet och driv bidrar till att utveckla butikens försäljning och lönsamhet. Vi ska tillföra butiken idéer och visa på möjligheterna i vårt erbjudande med tydliga mervärden!

VI SÖKER

-Dig som har erfarenhet från livsmedelsbutik och gärna färskvaror, meriterande med några års säljerfarenhet på fältet gärna inom dagligvaruhandeln. Du signalerar Matglädje, självklart!

-Dig som är självständig, proaktiv och hungrig , har god struktur och planering i din vardag.

-Dig som med bygger förtroende och goda relationer och har lätt att förmedla ditt budskap.

-Dig som bor inom eller nära  distriktet som i stort omfattar Söder, City och Norra Stockholm.

VI ERBJUDER

Ett fritt och stimulerande jobb där just DIN insats påverkar utveckling och resultat. Vi arbetar i en marknad med duktiga konkurrenter som sporrar oss att ligga på topp. Du ingår i ett litet säljteam och har backup av våra duktiga innesäljare.  Du utgår från din bostad och besöker dina kunder som är ICA, COOP , Axfood , Citygross och även Caféer. Du blir vårt glada ansikte mot kund, vår ambassadör!

Vi erbjuder bra villkor med bla bra tjänstebil . Tjänsten är tänkt att tillsättas snarast.

HAR VI RETAT DIN APTIT?

Bra, då vill vi snarast höra av Dig. Mejla Din CV och Personliga brev till aw@actionrekrytering.se  Action Rekrytering hjälper oss med denna viktiga rekrytering, har Du frågor mejla samma adress.

Välkommen OMG med din intresseanmälan!