




Vårt kök finns i Saltsjö-Boo
I Saltsjö-Boo utanför Stockholm ligger vårt kök där vi sedan 2002 varit verksamma. När det kommer till bra mat är det de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Som att enbart använda naturliga råvaror av hög kvalitet, utan onödiga tillsatser. Eller att maten lagas från grunden, i ett kök av våra kockar. På Carolines ser vi det stora i att göra din vardag lite godare.
Vår mat
Vi lagar mat som du gör hemma, fast fler portioner och i större kastruller. Våra rätter är färska när du köper dem, helt enkelt för att det blir godast så.
Vi som jobbar
Vi är ett multikulturellt team med rötter i flera olika länder. Det gör det roligare att jobba här. Vi har en rik matkultur och vi lär oss av varandra varje dag.
Våra kunder
Våra kunder finns över hela Sverige. Vi når dem snabbt och effektivt via olika logistikflöden. Idag finner du vår mat hos allt ifrån det lilla caféet till de största dagligvarukedjorna.
Vårt kök finns i Saltsjö-Boo
I Saltsjö-Boo utanför Stockholm ligger vårt kök där vi sedan 2002 varit verksamma. När det kommer till bra mat är det de små detaljerna som gör den stora skillnaden. Som att enbart använda naturliga råvaror av hög kvalitet, utan onödiga tillsatser. Eller att maten lagas från grunden, i ett kök av våra kockar. På Carolines ser vi det stora i att göra din vardag lite godare.
Vår mat
Vi lagar mat som du gör hemma, fast fler portioner och i större kastruller. Våra rätter är färska när du köper dem, helt enkelt för att det blir godast så.



Vi som jobbar
Vi är ett multikulturellt team med rötter i flera olika länder. Det gör det roligare att jobba här. Vi har en rik matkultur och vi lär oss av varandra varje dag.
Våra kunder
Våra kunder finns över hela Sverige. Vi når dem snabbt och effektivt via olika logistikflöden. Idag finner du vår mat hos allt ifrån det lilla caféet till de största dagligvarukedjorna.




Vår köttkvarn
Köttet kommer från familjegårdar i Finland. Vi maler det själva i vår egen köttbod. Då blir köttfärssåsen den allra godaste. Vi vet att djuren är GMO-fria och att de har levt under goda förhållanden. Det gör maten bättre för själen. Det färskmalda köttet ger ökad kvalitet och bättre smak.
Vår pajdeg
Varje morgon blandar Asad och Morad vår egen pajdeg i pajbageriet. Receptet är enkelt. Kex- och flormjöl, vatten, margarin och salt.