Vår historia

Carolines Kök är en liten matfabrik. Vi lagar mat som du gör hemma, fast fler portioner och i större kastruller. Genuint hantverk, råvaror och kvalitet är våra ledord. Kött mals på plats, lingonen rörs för hand och i kylen ligger äkta Västerbottensost.

Carolines Kök grundades i början av 2000-talet och började som ett litet pajbageri i södra Stockholm där vi gräddade pajer och sålde vidare till caféer i Storstockholm.

I den traditionen växte Carolines Kök fram. Valet av namn var en slump, men passionen till matlagning var medveten och mognade. Allt eftersom tiden gick utvecklades erbjudandet med lagade rätter.

Kraften i Carolines Kök kommer från alla vi som jobbar här, ett multikulturellt team med rötter i 15 olika länder.

Vi finns till för att du ska få mer tid över, inte bara i köket utan också i livet. Tid att spendera på just det du vill. Därför har vi Carolines Livspussel, en plats på facebook där du hittar spännande och roliga livspusseltips.

Vårt löfte till alla stressade vänner, fångade i livspusslet är: ”3 minuter, sedan står god och äkta mat på bordet.”