Page 10 - Carolines Kök -- Menybroschyr
P. 10
Catering-meny
I vårt sortiment kan vi erbjuda ett flertal produkter som är perfekta för catering och buffémenyer. Till höger
ser ni ett inbjudande bord med olika tips på produkt och upplägg. Vissa är väldigt enkla och andra blir med små
enkla tips, väldigt läckra och inbjudande. Förslag som kan serveras både varma och kalla. Prata gärna med vår
säljare och skräddasy just dina behov och önskemål.
Pastasallad, vegetarisk Focaccia med fetaost, rödlök och oliver
I vårt sortiment finns det kokt Penne pasta. Denna Degen bakas ut och gräddas i ugn, därefter brer vi
kan enkelt göras till en härligt god pastasallad. Tips på ett lager av smakrik tomatsås, varav det återigen
på enkel sallad, se sid 45. Perfekt tillbehör på gräddas. Vi toppar med en härlig fyllning. Just denna
buffén. focaccia har en fyllning av rödlök, oliver, mozzarel-
la- och fetaost. Att baka focaccia är ett tidskrävande
hantverk som vi är stolta över. I vårt sortiment har vi
Kycklingspett med sweet chilisås tre smakvarian ter att välja mellan.
Bästsäljare! Kycklingspett gjort på den
smakrika lårfilén, med ursprung Sverige.
Marinerade i Sweet chilisås. Våra kyckling spett finns Nudel- och grönsakswok
i tre olika smaksättningar och är alla utmärkta till att Veganvänlig wok med nudlar och grönsaker som
CATERINGMENY
använda på buffén. blomkål, vitkål och solgul paprika. Smaksatt med en
fräsch sås med smaker av lime, papaya, ingefära, kor-
iander, vitlök och chili. Passar utmärkt som tillbehör
Lax & spenatpaj till t.ex. kycklingspett eller vegetariskt spett.
Paj med riklig fyllning av lax, spenat och goudaost.
Vi bakar alla våra pajer med mjöl, ägg och mjölk från
svenska gårdar. Pajen är färdiggratinerad, går att äta Paj med Västerbottensost ®
varm som kall. Vid buffé, toppa gärna pajen med rökt Dela pajen och toppa enkelt med olika röror, t.ex.
eller gravad lax och en klick citroncrème, se recept en skagenröra eller en klassisk topping med rödlök,
sid 50. crème fraiche och rom.
10